Untitled Document
ONZE GEGEVENS
Contactgegevens - Direct-Office kantoor
0165 - 52 17 70
Vijfhuizenberg 207, 4708 AJ Roosendaal
Fax: 0165 - 56 61 93
E-mail: info@voets-roosendaal.nl
Internet: www.voets-roosendaal.nl
KVK: 20118573
ONZE PRODUCTEN
 
    Ontvang onze nieuwsbrief!!
    Voornaam:
    Achternaam:
    E-mail adres:
 
Direct-Office Dienstenwijzer

Westbrabant Direct Dienstenwijzer

In deze Westbrabant Direct Dienstenwijzer maken wij u wegwijs bij Westbrabant Direct. Hier vindt u informatie over toezicht op Westbrabant Direct en bijvoorbeeld de hoedanigheden van Westbrabant Direct volgens de Wet op het financieel toezicht (Wft). Maar hier leest u ook hoe de garantieregeling werkt. Dit is alles wat u over ons moet weten op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) .

Lees de volledige dienstenwijzer (klik hier) pdf 138 kb

Wie zijn wij?
Westbrabant Direct is een handelsnaam van Voets Assurantiën. Het kantoor is gevestigd in Roosendaal. Voets Assurantiën is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 20118573.

Onze diensten

  • Verzekeringen

Bezoek- en postadres
Westbrabant Direct
Vijfhuizenberg 207
4708 AJ Roosendaal

Bezoek is mogelijk na afspraak.
U kunt ons bereiken tijdens werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur
Telefoonnummer : 0165 - 52 17 70
Faxnummer: 0165 - 56 61 93

Garantieregeling
Na aankoop van een product via Westbrabant Direct via internet kan de overeenkomst binnen 14 kalenderdagen ongedaan worden gemaakt. Bij levensverzekeringen binnen 30 kalenderdagen. De dagen gaan in vanaf ontvangst van het product. Of vanaf het moment dat het bedrag van de rekening wordt geschreven. Administratiekosten worden eventueel in rekening gebracht door de verzekeraar.

Hoe doet u dat? Stuur simpelweg een e-mail naar info@voets-roosendaal.nl, of kom langs op het kantooradres van Westbrabant Direct, of stuur een brief naar Westbrabant Direct, Vijfhuizenberg 207, 4708 AJ in Roosendaal.

Toezicht
Westbrabant Direct is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder de naam Voets Assurantiën in de hoedanigheid bemiddelaar.

Hoedanigheden
Een financiële dienstverlener kan volgens de Wet op het financieel toezicht (Wft) optreden in een aantal verschillende functies: ook wel hoedanigheden. Westbrabant Direct kan optreden in de hoedanigheid van bemiddelaar.

Westbrabant Direct als bemiddelaar
Een bemiddelaar verkoopt een product. Dan ontstaat er een overeenkomst tussen aanbieder en klant. De bemiddelaar adviseert niet over het product.

Koopt u een verzekeringsproduct via Westbrabant Direct internet dan treedt Westbrabant Direct op in de hoedanigheid van bemiddelaar.

 


Adfiz betrouwbare Adviseurs
Alle Direct-Office kantoren zijn aangesloten bij de ADFIZ. Schakelt u de hulp in van uw Direct-kantoor, dan bent u verzekerd van objectieve en deskundige advisering.